7 Mënyra të thjeshta për të zvogëluar konsumin e karburantit

Çmimi i karburantit në vendin tonë është i lartë dhe si pasojë kostoja e përdorimit të një makine mbetet vazhdimisht e lartë. Lajm i mirë...
SUV

8 SUV/Crossover me bagazhet më të mëdha

Ato janë kompakte, por gjithashtu të bollshme. Të qëndrueshme, por edhe luksoze. Të forta, por edhe ekonomike. Makinat SUV dhe Crossover janë makinat moderne...
makine familjare

Makina që janë me 3 karrige për fëmijë (ose më shumë)

Shumica e 5-vendëshve tani kanë 2 pjesë metalike në rreshtin e pasëm të vendeve të tyre, të ashtuquajturat Pikat Isofix, ku sipër tyre mund...

Si duhet të ngasë veturën një grua shtatzënë?

Shtatzënia është një periudhë e veçantë në jetën e një gruaje dhe shumë e arsyeshme, por ka disa rregulla të caktuara dhe të rëndësishme...

Hapat jetike që duhet ti ndiqni, kur jeni duke drejtuar në mot shumë të...

Moti i keq është rendi i ditës në dimër. Ja se si të drejtoni makinën tuaj në mënyrë të sigurtë me shi të rëndë dhe...
llambat e makines

Ju ndizen llambat…? E dini kuptimin e tyre…?

Teksa teknologjia përparon, aq më komplekse bëhen automjetet tona. Në vitet e fundit ato janë mbushur me tru dhe sensorë që çdo dhjetë të...

Advertisement

Advertisement