Amnisti e re për makinat, si do të përfitojnë mbi 100 mijë pronarë

Pronarët e makinave të cilët nuk kanë paguar taksa për më shumë se 10 vite do të kenë një afat prej 6 muajsh për...

Rregullorja e re për të marrë patentat

Patenta Rregullorja e Re Pas ndryshimeve në Kodin Rrugor, Ministria e Transporteve e Shqipërisë, në përshtatje të tyre, ka miratuar edhe rregulloren e re për autoshkollat...

Procedurat për të kaluar aktin e pronësisë së makinës

Shitje-blerje makinash... Procedurat për të kaluar aktin e pronësisë së makinës Të gjithë ata që duan të bëjnë ndryshimin e pronësisë së mjetit duhet të përgatitin...

Si ta ndërroni shpejt e lehtë gomën e makinës

Drejtuesit e makinave duhet të jenë në gjendje që dhe të riparojnë në mënyrë të shpejtë gomat e rëna në rrugë ose ndonjë problem  tjetër...

95 milionë euro për targat me çip

95 milionë euro për targat me çip A duhet dhe pse të humbasë privatësinë e tij cdo pronar automjeti...? Sistemi i targave me çip...

Ja si të bëni një Kontratë Shitjeje për Makina

Kontratë Shitjeje për Makina Faqja jonë ka për qëllim t’i shërbejë tregut të makinave të përdorura dhe të reja në mënyrën më të mirë...

Si të blesh një makinë të përdorur online

Si të blesh një makinë të përdorur online Është e vërtetë që interneti është vendi i duhur për të bërë kërkime dhe blerje të makinave...

Si e dinë policët që jeni në telefon gjatë ngarjes së makinës?

Shkrimi i teksteve të mesazheve në telefon është i ndaluar për të gjithë shoferët kur janë në timon, por kjo nuk duket se do...

Si të mbani makinën tuaj të sigurtë nga vjedhja?

Si të mbani makinën tuaj të sigurtë nga vjedhja? Udhëzime sesi te ndaloni hajdutet qe t'ju vjedhin makinën. Udhëzime: - Mbaheni makinën tuaja...

10 Këshilla për të shitur një makinë të përdorur

1. Të njohësh tregun Do të jetë e lehtë të shisni makinën tuaj? Apo do t’ju duhet të ulni çmimin dhe të prisni gjatë?...

Na Ndiqni

38,965FansaPëlqeje
22,084NdjekësNdiqe
22,235NdjekësNdiqe
0NdjekësNdiqe