Ja si të bëni një Kontratë Shitjeje për Makina

Kontratë Shitjeje për Makina Faqja jonë ka për qëllim t’i shërbejë tregut të makinave të përdorura dhe të reja në mënyrën më të mirë...

Si te kurseni karburantin?!

Si të kurseni karburant në makinën tuaj... Me rritjen e çmimit të karburantit është bërë e rëndësishme kursimi i tij. Kursimin e karburantit mund...

54 Milionë makina pa shofer do te jenë në qarkullim deri në vitin 2035.

Një studim nga kompania analitike IHS sjell një parashikim interesant për makinat automatike (pa shofer). Sipas kësaj kompanie numri i tyre në vitin...

Mercedes sulmon Bentleyn.

Kompania Mercedes-Benz nuk ka ndërmend të dorëzohet pa luftë kundër kompanisë Bentley në dominimin e segmentit të veturave SUV ultra luksoz. Gjermanët gjithashtu planifikojnë...