Nuk e kishit menduar kurrë, por ja që ndodh.

BMW ka shpikur një palë këpucë për bebe, që nuk i lënë të rrëzohen.

Gjigandi gjerman thotë se xDrive Baby Boots i ndihmon bebet poshtë tre vjeç që të ruajnë ekuilibrin. Duke përdorur një teknologji revolucionare, BMW përdor disa goma që reagojnë në të qindtat e sekondit duke i ofruar bebes shpërndarjen perfekte të peshës dhe sigurinë maksimale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − ten =