Super Trishtim. 20 Makina të Braktisura dhe të Harruara Në Dubai.

0
531
Makina

Super-Makina të Braktisura dhe të Harruara

Shanset janë që ju kurrë nuk do të jeni në gjendje të përballoni një SuperCar. Jo thjesht të hidhni $ 250.000 apo më shumë për një makinë, por as të përballoni për të drejtuar një të tillë. Unë nuk dua t’ju depresoj, por fotot në vijim janë edhe më zemërthyese. Ato janë automjete me performancë të lartë që janë lënë të braktisura në aeroportin e Dubait, të lëna nga njerëz të pasur të cilët se kanë për gjë të lënë të kalbet një makinë që kushton më shumë se shtëpia e disa njerëzve. Se/ose, ata nuk mund të përballojë për të paguar makinën dhe e lënë atë në aeroport, kur largohen.

Kjo ju bën të pyesni veten se çfarë ndodh me të gjitha këto makina, ku përfundojnë ato? Sa kohë janë ato atje? A mund të kem edhe unë një të tillë?

1) AutoBox

abandoned-cars-dubai-03

2) AutoBox

abandoned-cars-dubai-04

3) AutoBox

abandoned-cars-dubai-05

4) AutoBox

abandoned-cars-dubai-06

5) AutoBox

abandoned-cars-dubai-07

6) AutoBox

abandoned-cars-dubai-08

7) AutoBox

abandoned-cars-dubai-09

8) AutoBox

abandoned-cars-dubai-10

9) AutoBox

abandoned-cars-dubai-11

10) AutoBox

abandoned-cars-dubai-12

11) AutoBox

abandoned-cars-dubai-13

12) AutoBox

abandoned-cars-dubai-14

13) AutoBox

abandoned-cars-dubai-15

14) AutoBox

abandoned-cars-dubai-17

15) AutoBox

abandoned-cars-dubai-20

16) AutoBox

abandoned-cars-dubai-21

17) AutoBox

abandoned-cars-dubai-22

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =