Si të mbani makinën tuaj të sigurtë nga vjedhja?

0
32

Si të mbani makinën tuaj të sigurtë nga vjedhja?

Udhëzime sesi te ndaloni hajdutet qe t’ju vjedhin makinën. Udhëzime: – Mbaheni makinën tuaja gjithmonë te mbyllur edhe nëse largoheni prej saj qofte dhe për një minute, mbylleni atë. – Mos i lini kurrë çelësat brënda në makinë, merrini ato gjithmonë me vete. – Parkojeni makinën tuaj në një vend të sigurtë me ndriçim dhe që ka shumë lëvizje. – Alarmi është i dobishëm dhe është një gjë e mire që ta keni. Një alarm makine nuk është kurrë 100% i sigurtë kundër vjedhjeve, por që mund të dekurajojë hajdutët që t’ju vjedhin makinën. – Sa më të vështirë ta bëni makinën tuaj për tu vjedhur aq më pak të ngjarë ka që ajo të vidhet. – Mos lini gjëra  me vlerë brënda makinës, gjëra si telefona, DVD ose rroba të shtrenjta. – Mos e lini kurrë makinën tuaj të ndezur edhe nëse largoheni qoftë dhe për disa sekonda.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =