Makinat më të kërkuara në Google gjatë vitit 2015

0
38

10 Makinat më të kërkuara në Google gjatë vitit 2015

Para disa kohësh kishim publikuar 10 makinat më të shtrenjta në botë si dhe 10 makinat që harxhojnë më pak, kurse tani po ju japim dhe 10 më të kërkuarat në internet. Makinat më të kërkuara në internet, cilat mendoni se janë ? Dhe përgjigja na vjen nga Google e cila ka ruajtur statistikat e kërkimeve në internet për Shtetet e Bashkuara. Google ka publikuar listën prej 10 veturave më të kërkuara në Shtetet e Bashkuara të Amerikës si pjesë përmbyllëse të raporteve për këtë vit të kësaj kompanie. Kjo listë për këtë vit përmban shumë surpriza, në atë se çfarë makine kanë kërkuar njerëzit, ndërsa ne po i paraqesim ato duke filluar nga numri 10 e deri te makina më e kërkuar, gjithmonë sipas kërkimeve të bëra në SHBA. 1- Chevrolet Malibu 110 2- Chevrolet Silverado 210 3- Toyota Tacoma 39 4- Chevrolet Camaro 47 5- Honda HR-V 54 6- Fiat 500X 63 7- Jeep Renegade 73 8- Chevrolet Colorado 82 9- Lexus NX 92 10- Hyundai Tucson Makinat

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 8 =