Kujdes nëse gjeni një monedhë në derën e makinës

0
47

Hajdutët kanë gjetur mënyra të reja që t’ju bëjë ju një “gjah” të radhës. Nëse gjeni një monedhë tek dera e makinës, bëni kujdes! Kjo është teknika më e fundit e hajdutëve që ka bërë shumë viktima, mbi të gjitha në parkimet e qenra tregëtare. Hajduti lë tek doreza e makinës një monedhë dhe rri e pret. Kur “viktima” shkon të hapë derën, ajo bie poshtë Ideja është e tillë: pasi dëgjon monedhën që bie në asfalt, çdokush do të linte çantën në sedilje për të parë çfarë ra poshtë. Në këtë moment hajduti hyn në aksion. Hap derën në anën e pasagjerit dhe merr çantën në sedilje. “Viktimat” e preferuara janë gratë, sepse ato kanë gjithmonë çanta për të lënë në sedilje. Këshilla që jep policia është të mbyllni menjëherë makinën nëse dëgjoni që ra një momedhë kur hapët derën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − 4 =