Nga 1 Janari rritet siguracioni i makinave, ja sa do paguajmë

0
48

Nga 1 Janari të gjithë ata që kanë një automjet do të paguajnë më shumë siguracione. Çmimet e siguracioneve të automjeteve do të rriten 1,064 lekë deri 1,113 lekë më shumë. Rritjen më të lartë të çmimit të siguracioneve do ta kenë makinat e prodhuara para vitit 2005. Aktualisht, këto makina kanë çmime më të larta siguracioni se makinat e prodhuara pas vitit 2005 për shkak të ndikimit të lartë që kanë në ndotjen e ambientit, por me rritjen e primit, për të gjithë ata që disponojnë një makinë të tillë, tarifën e siguracionit do ta paguajnë më shtrenjtë. Rritje të konsiderueshme do të pësojnë edhe makinat që kanë fuqi motorike mbi 2500 kubikë. Nga rritja e çmimit të siguracionit nuk do të shpëtojnë as drejtuesit e furgonëve, autobusëve dhe motorëve, por edhe fermerët që disponojnë makineri bujqësore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 3 =