Vinli transformon makinën tuaj në të “zgjuar”

0
32

Në kohët e sotme, ku çdo gjë është e lidhur në mënyrë dixhitale, një kompani premton për të bërë edhe makinën tuaj, “të zgjuar dhe të lidhur”, sado e vjetër të jetë ajo. Kjo është Vinli, një pajisje që lidhet me portën OBD të makinave dhe dërgon në smartphone tuaj ose në kompjuterin tuaj, çdo informacion që ju duhet, sistemi madje lejon instalimin e aplikacioneve të veçanta, duke zgjeruar kapacitetet. Vinli mund të veprojë si anti-vjedhje, përmban Wi-Fi hotspot dhe dhjetra karakteristika të tjera që ju mund të shihni në videon që vijon, dhe në faqen e tyre në crowdfunding. Tani për tani ajo është në dispozicion vetëm në SHBA duke filluar prej $ 99, por së shpejti do të jetë në dispozicion edhe në Europë. https://www.youtube.com/watch?v=930ZkGo0bCY

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 5 =