Jeni ju blerësi tipik i markës së makinës që ngisni? Apo jo?

0
31

Cilën markë ngasin shoferët më të sjellshëm? Dhe cilën markë makine ngasin shoferët më të këqinj? Cila markë është ajo që ka shoferët më të bezdisshëm dhe më në fund cila markë është ajo që kur ju e shihni në rrugë mendoni se shoferët janë agresive dhe hapni rrugë? Edhe pse ne nuk duam ta pranojmë, ne të gjithë kemi në mendjet tona një pamje të shoferit të çdo marke. Një imazh që sigurisht mund të mos jetë ajo e çdo shoferi pas timonit. Pra, kur ju shikoni një Golf në rrugë, pa pasur idenë më të vogël të shoferit do ta përshkruani si tepër konservator, plak, relativisht i mirë, por tepër i rreptë dhe i nxehur në rrugë. Nëse ju shikoni një Seat, përsëri pa ndonjë dëshmi, do të jetë më e lehtë për të pranuar se shoferi është tip shumë “i gjallëruar”, me më shumë natyrë aventureske, i ri dhe më i gatshëm për të dhënë përparësi në kryqëzim. Dhe kështu që ju ndërtoni klishetë për profilin e shoferit të çdo marke, dhe dilni në rrugë duke pritur për tu ballafaquar me atë që ju keni në mendjen tuaj. Testi më i lehtë se sa i suksesshëm është kjo klishe që keni krijuar është, të shihni se sa ju përshtateni në kategoritë që keni bërë. Jeni shoferi tipik i markës së makinës tuaj? Përreth jush, miqtë tuaj dhe të afërmit tuaj? Janë shoferë tipik të markës që ngasin? Si mendoni ? Cilat janë klishet tuaja dhe si i shikoni shoferët e markave të ndryshme? Cila markë ka shoferët më të kualifikuar në timon, më të pakujdesshmit, më të vrazhdët ? Çfarë do na thoni në lidhje me këtë ?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 7 =