Depoja sekrete e prototipeve të Porsche (Video)

0
29

Shumica e entuziastëve të automobilave dinë historinë e përafërt të Porsche. Pak të përzgjedhur mund të dinë çdo detaj në jetëgjatësinë e prodhuesit Gjerman të makinave. Megjithatë, një gjë që nuk e dinë shumë është se Porsche ka një depo të fshehtë plotë me makina, me disa prej modeleve të cilat janë të panjohura për publikun. Kjo depo është e vendosur në afërsi të muzeut të Porsche në Gjermani dhe, për shkak të pamjes së saj pa pretendime pak e dinë egzistencën e saj. Ndërsa shumica mund të mos lejohen për të hyrë, Car Magazine kohët e fundit ju dha mundësia për ta vizituar atë. Car Magazine ka krijuar një video e cila na bën një shëtitje në depon e fshehtë të Porsche. Në video, Chris Chilton, Editor-at-Large në Car Magazine, tregon disa nga modelet në depo, duke përfshirë V8-powered 965. Shikoni videon e mëposhtëme për të parë disa nga Porsche-t që kurrë nuk e panë dritën e diellit. https://www.youtube.com/watch?v=gy7ndSApr84

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 3 =