Toyota e re Aygo X-Pure Special Edition

0
76
Toyota Aygo X-Pure

Toyota ka zgjeruar gamën e saj të versioneve të Aygo, pas versioneve X-play, X-Wave, X-Cite dhe X-Clusiv shton versionin e ri të veçantë X-Pure.

Një tipar kyç i Toyota Aygo X-Pure Special Edition janë opsionet e personalizimit që ajo ofron. Një total prej dhjetë ndarjeve rreth modelit japonez mund të zëvendësohen, kështu që pronari ka në duar një “cek” të bardhë, në të cilin mund të ndryshojë kur të dojë ngjyrën, me të cilin do të lërë nënshkrimin e tij personal.

Zgjedhja stilistike për Toyota Aygo X-Pure përmban sinjale të bardhë, ngjyra argjendi futur në parakolpin e pasëm dhe në maskën dalluese me formën “X” dhe rrota 15 inç me kapak të bardhë në qendër. Për dekorimin e brendshëm është zgjedhur e bardha për konsolën qendrore, daljen e ajërit dhe baza e levës së marshave, ndërsa leva është e kromuar. Toyota Aygo X-Pure Special Edition do të jetë në dispozicion në Evropë nga korriku.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 6 =