Shumica prej nesh (nëse jo të gjithë) nuk do ta blejnë kurrë. Por nuk është keq të mësojmë çdo detaj në lidhje me anijen e re të BMW. Gjenerata e gjashtë e Serisë 7 u zbulua më 10 qershor në Mynih dhe tani erdhi koha për të parë këtë video të detajuar. Udhëzues amerikano-gjermani Chris Brow, prezantues i BMW. Limuzina e 5,1 m (5,24 m version me shasi të gjatë) … përfshin teknologjinë më të fundit që disponon BMW. Për shembull, mund të hyjë dhe të dalë nga parkingu pa shofer brenda. Me një prekje të butonit te çelsat e makinës! Kjo dhe shumë më tepër gjëra mbresëlënëse që ju do të shihni në këtë video.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + 12 =