Të premten, BMW na prezantoi me 3.0 CSL Hommage. Nuk e di nëse ju pëlqeu koncepti, megjithatë, sigurisht që është mbresëlënëse. Makina u gjet këtë vit në Concorso d’Eleganza Villa d’Este, dhe ishte e arsyeshme të prisnim një video. Tani, jo vetëm që e kemi atë, por mund të dëgjojmë edhe motorin e 3.0 CSL Hommage. Për fat të keq, marka gjermane nuk ka zbuluar detaje në lidhje me motorin, dhe e vetmja që dimë është se ajo përbëhet nga një seri prej gjashtë cilindrash. Le ta dëgjojmë atë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × three =