15 makinat më të çuditshme dhe qesharake në botë

0
107

Makina është bërë mjet i nevojshëm në ditët e sotme, paçka se çmimi i karburantit ka arritur majën. Prandaj edhe shumë njerës i rregullojnë në mënyrë që përveçse të shpejta të tërheqin edhe vëmendjen kur qarkullojnë në rrugë. Gjithçka mirë deri këtu, por çfarë ndodh kur personi që dëshiron të ndërhyjë në paraqitjen e makinës së tij nuk ka gusto? Normalisht që shpërndan buzëqeshje pa fund tek të gjithë ata që përballen me të. Tani mendon dhe thua… po çfarë mund të bëj dikush kaq tragjike sa të ndërroj kaq shumë paraqitjen e makinës së tij? Por egzistojnë disa njerës me ide të çmëndura të cilët kanë arritur të kenë në pronësinë e tyre makinat më qesharake dhe njëkohësisht më të çuditshmet si këto që do shohësh në listën më poshtë. 1 Minjtë na rrënqethin edhe në ëndërr, kurse tipi këtu ka veshur makinën. 2 Në fillim thashë ska mundësi do jetë lodër për fëmijë, por nëse shikon sa i vogël duket arushi ngjitur do kuptosh që është makinë e vërtetë. 3 Më e mira, modeli LOPË. Tani unë kam një pyetje… kur i bie bories, çfarë dëgjohet? Muuuuuu… 4 Dhe cirku Meksikan erdhi përsëri në qytet. E dini çfarë vura re…eeee? Targën e cila ka dhe lepurushin e Playboy. 5 Ja dhe më e bukura. Dhe shikoni lë dhe mesazhin për mbrojtjen e ambjentit, sepse poshtë majtas ka dhe logon e Greanpeace. 6 Një pyetje kam për këto makinat leshatore, për cilin sezon janë? Në dimër lagen dhe të mbyt igrasia, në behar bëhen furrë, kur dreqin i përdorin? 7 Të themi të drejtën kjo do të ishte fantastike për karrnavale. 8 Hahahahaha… Imagjino të dali nga kjo makinë PRINCI një Bodybuilder me mustaqe. 9 Mos ju duket çudi nëse ndonjë ditë e shikoni të qarkullojë në rrugët e Shqipërisë. Fantazinë e kemi të çmendur ne. 10 Mund ta justifikoj nëse është peshkatar i dashuruar me profesionin, por si shikon rrugën se kuptoj dot. 11 Kjo mund të jetë e sajuar nga ushtria, se shpjegim tjetër si jap dot. 12 Nuk mund të lija pa publikuar dhe makinën e Barbie-t. Si ju duket…? 13 Po mirë, si ngjitet ky me shkallë…? 14 Kërkohet kopshtar për të qethur makinën time. Nuk do ishte njoftim fantastik…? 15 Ja dhe ky, djallin me vete kudo që vete. Ju cila mendoni se ishte makina më qesharake. Mua dërrkuci më la pa fjalë, për gustot që kanë disa.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − twelve =