Ja makina që mund ta drejtoni edhe pa patentë shoferi…

0
463

Makina që mund ta drejtoni edhe pa patentë shoferi…

Të gjithë ata që janë mbi 14 vjeç mund ta drejtojnë këtë makinë. VSP (Voiture sans vermis), vetura e vogël për dy persona e cila lëviz me shpejtësi deri në 45 kilometra në orë, është bërë mjaft e popullarizuar kohëve të fundit për shkak të përparësive të paimagjinueshme që ka. Në fakt, kjo mini-veturë (e gjatë afro dy metra) me një fuqi jo të madhe motorike nga 49 deri në 500 kubik, me një dhe dy cilindra, dhe me tri lloje motorësh: benzinë, naftë dhe elektrike, me 10 deri në 12 kuaj fuqi, janë bërë hit sepse mund t’i ngisni pa patentë shoferë. Cdo person që është mbi 14 vjeç mund të ngas këtë mikro-veturë pas një trajnimi disa orësh, dhe për këtë arsye popullariteti i këtyre veturave është duke u rritur dita ditës. Të gjithë ata persona duke filluar të moshuarit që e kanë humbur të drejtën për drejtim mjeti e deri tek adoleshentët mund ta ngasin atë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + twenty =