Speed Dating farsë me Mustang (video)

0
41

Ju jeni nga ata që besojnë se një makinë sportive duhet të ketë një burrë pas timonit? Nëse shikoni këtë video ju ndoshta do të ndërroni mendje. Ford ka krijuar një farsë mbi disa burra të rastësishëm që dolën në një takim të verbër me një vajzë të bukur bjonde. Pas takimit hynë në Mustangun e kuq, duke fituar … udhëtimin e jetës së tyre. Kamerat të fshehura brenda në makinë regjistruan befasi dhe frikë mbi këta burra.  

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + five =