Disqet e aluminit në makina kanë zëvëndësuar në përqindje të madhe ato të vjetrat prej hekuri.

Kjo nuk është bërë vetëm për elegancën që kanë disqet e alumint në makinë por edhe për peshën e tyre të reduktuar, e cila rezulton në uljen e peshës së përgjithshme për karakteristika më të mira rrugore dhe uljen e konsumit. Gjatë viteve vetitë mekanike në rrotat e aluminit janë përmirësuar në mënyrë të qartë të jenë më pak të ndjeshme dhe më të fuqishme. Përgjigjen se si kjo u arrit dhe se si prodhohen disqet na e jep vedeoja në vijim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =