Pronari i parë në botë i LaFerrari, McLaren P1 dhe Porsche 918

0
60

Porsche 918 Spyder, McLaren P1, LaFerrari. Tre makina që për një person mesatar janë më shumë se një ëndërr.

Blerja e madje edhe një nga këto Supercars nuk është e thjeshtë, pasi që përveç kostos së tyre të madhe, është dhe çështja e mungesës në treg. Por, sipas një raporti në faqen e internetit të revistës Evo, koleksionisti Britanik Paul Baily mund të jetë krenar që është njeriu i parë në botë që ka në garazhin e tij që të treja makinat. Sipas botimit, Baily u bë vitin e kaluar njeriu i dytë në botë që mori McLareën P1. Për të marrë LaFerrari udhëtoi me McLaren deri në Nottingham, ndërsa në kthim, ia besoi timonin e P1 bashkëshortes së tij.

Pastaj, P1 dhe LaFerrari udhëtuan për në Kembrixh, për të mirëpritur në shoqërinë e tyre Porsche 918 Spyder. Me siguri pronari me fat është i kënaqur që ka të tre diamantët modern të automobilistikës në garazhin e tij. E vetmja gjë që mund të bëjmë ne është ta urojme atë ” ti gëzojë”!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + seventeen =