Modelia e guximshme që shëtit lakuriq në dyqane, ngjitet në shkallë lëvizëse, hyn edhe në Metro plot me njerëz.

Nuk ka dyshim se në qoftë se një femër qarkullon lakuriq në një vend publik, do të shkaktojë trafik në rrugë. Megjithatë, në këtë rast, kur një modele e vendosur për të bërë një shëtitje në rrugët e Hong Kongut pa veshur pantallona, askush nuk dukej i befasuar.

[sociallocker]Vajza bjonde, që shfaqet në video, është zhveshur nga mesi e poshtë, por një artiste ka pikturuar një palë xhinse në trupin e saj. Puna e saj ishte aq e mirë sa që asnjë nga kalimtarët nuk e ka kuptuar se pantallonat ishin të pikturuara.

Modelia e guximshme duket kur qarkullon në dyqane, pngjitet në shkallët lëvizëse, madje futet edhe në Metro plot me njerëz. Vajza, provokoi edhe më shumë vëmendjen e kalimtarëve pasi ajo kishte veshur një T-shirt me logon “Pa pantallona janë pantallonat më të mira.”[/sociallocker]

Videoja fillon me make up artist, Sandra Bakker, duke vizatuar mbi këmbët e zhveshura të modeles, madje bën edhe xhepat e pantallonave, në mënyrë që të duken sa më realiste. Shumica kalimtarëve nuk vënë re diçka të pazakontë mbi të, deri sa qëndroi për të blerë një biletë, një kalimtar filloi të vëzhgoj “xhinset” e saj. Sidomos kur vajza hoqi canten dhe zbuloi logon provokuese në bluzë, dukej se gjithnjë e më shumë po e vëzhgonin. Dikush nga kalimtarët, madje, beri dhe foto.

Artistja Sandra Bakker jeton dhe punon në Hong Kong, ku ajo është e njohur si një make up artist dhe body painter. Ajo ka punuar në industrinë e modës dhe të shtypit, para se të përkushtohej si make up artist në kinema, televizion dhe teatër. Shikoni Videon

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight + fifteen =