Citroen C1 për një rekord Gines ndryshe (video)

0
63

Sa koncerte mund të japi një artist brenda 12-orëve, madje edhe në qytete të ndryshme? Citroen Britania bashkon forcat me këngëtaren Foxes për bamirësi. 26 vjeçarja Foxes, Louisa Rose Allen, do të japë më 27 maj – brenda 12 orëve – shtatë koncerte në shtatë qytete të ndryshme të Anglisë. Qëllimi i këngëtares dhe Citroen janë të hyjnë në librin Gines të Rekordeve Botërore. Koncerti i parë do të zhvillohet në Southampton – qyteti ku Foxes u rrit – dhe të fundit në Londër. Gjatësia totale e rrugës është 400 km. Të ardhurat nga 7 koncertet (të cilat zgjasin 15 minuta secila) janë vlerësuar në rreth £ 20.000 dhe do t’i jepen një institucioni për adoleshentët që vuajnë nga sëmundje të këqia. Në të njëjtin institucion do të jepet si një dhuratë dhe C1 Airscape, me të cilin do të lëvizë Foxes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 3 =