Land Rover Defender nuk do të prodhohet më!

0
70

Makina legjendë ndalon prodhimi i modelit Land Rover Defender pas gati shtatë dekadash.

Sot do të prodhohen modelet e fundit para se fabrika në Solihull ku ky model u prodhua që nga viti 1948 të fikë linjën e prodhimit të kësaj makine legjendë. Land Rover është zotuar se do të prodhoj një pasardhës të denjë të këtij modeli për të cilin pretendojnë se do të jetë i suksesshëm si Defender. Kjo makinë 4×4 është e përhapur në të gjithë botën dhe Land Rover para disa javësh kishte prodhuar makinën e dy milion-të të cilën e kishte dhuruar për bamirësi. Land Rover ka paralajmëruar pasardhësin e Defender në vitin 2018.   lr-def-001a land-rover-defender--12_1024x0w land-rover-defender_makina ne shitje Shikoni në videon më poshtë se si prodhohej Land Rover Defender https://www.youtube.com/watch?v=UnU2YDg5Rwg

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + one =